Inschrijfformulier

Uw inschrijving wordt door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Bij het aanbieden van woonruimte zullen wij trachten zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Uitdrukkelijk vermelden wij dat aan deze inschrijving geen enkel recht op woonruimte kan worden ontleend. De inschrijving is één jaar geldig.

 • Uw inschrijving wordt door ons bevestigd. Echter, indien wij uw inschrijving niet kunnen honoreren, zullen wij u daarover zo spoedig mogelijk schriftelijk berichten. Een aanvraag kan zonder opgave van redenen worden afgewezen.
 • Indien wij passende woonruimte voor u beschikbaar hebben, wordt u hierover schriftelijk bericht. U krijgt dan een redelijke termijn waarbinnen u kenbaar kunt maken of u de aangeboden woonruimte wenst te accepteren. Ook als u de aangeboden woonruimte niet wenst wordt u geacht ons hiervan op de hoogte te stellen. Geen reactie van uw zijde heeft tot gevolg, dat u als woningzoekende wordt uitgeschreven.
 • Huurovereenkomsten worden afgesloten voor een periode van minimaal één jaar, waarna verlenging voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één volle kalendermaand.
 • Bij het aanbieden van een huurovereenkomst zal er een inkomentoets plaatsvinden en dient u een hypotheekverklaring of bewijs van goed huurderschap te overleggen.

 

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
U gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt dan het vastleggen van huurgegadigden.

Bekijk hier de privacyvoorwaarden.
  Adres

  Hof van Cambridge
  7007 GN Doetinchem

  Bekijk op Google Maps

  Inschrijven

  Wachtlijst

  Website gegevens

  Privacy voorwaarden